promenad ut ur stan

Tog en promenad igår. Himla varmt och klibbigt ute. Promenerade längs med kanalen.
Gick förbi en gigantiskt fisk! Hade seriöst aldrig trorr att det skulle finnas så stora fiskar i denna kanal. Den är precis så bred att en barge (typ.. kanalbåt? lång och smal) kan glida förbi. Ingen aning om hur djup den är eftersom man bara kan se någon decimeter under ytan. Fisken var iallafall skitstor, typ en halvmeter lång och fet. Uh! Försökte ta en bild, men man ser ingenting..

Promenerade lite till och passerade någonting som låg och guppade i vattnet. Stannade till, och ser att det ser ut som en hund. Va fan? Tänker att det är en leksak först, typ ett gosedjur, men ser alla flugor och inser att nej, inget gosedjur detta. Blä och hemskt! En drunknad hundvalp! :( Den låg på sidan med huvudet böjt bort, ner i vattnet, som tur var. Annars hade det nog varit ännu jobbigare att se. Blev lite skakig efteråt...

Idag blir det lite plugg, och ikväll ska vi ta en tur till Asda och storhandla. Yey, verkligen. Kylen och frysen ekar tomma (typ) så det behövs fyllas på.

Kom precis ett kuvert med posten. Stod mitt namn på. Konstigt tyckte jag, inte jätteofta jag får post, och när det väl händer är det kontoutdrag från banken. Öppnade kuvertet  och det visar sig vara ett kort från Matt. Hah. "Just for you... somebody very special". På framsidan är en bild på oss två när vi åkte jetski utanför Brisbane förra året.
Gulle.

Nu plugg!
Xx