fredag!

Har trixat och fixat lite med designen. Tänkte att det alltid är bra att uppdatera lite. Om ni inte kan se den nya designen får ni uppdatera sidan, det borde hjälpa. Säg till annars så kanske det är något jag måste ändra.
Ledig idag med. Har packat och förberett inför måndagen. Just nu är det lite kasoartat i rummet då det mesta åker ner i diverse påsar. Kändes onödigt att satsa på riktiga flyttlådor då vi ändå inte har överdrivet mycket att faktiskt packa ner. Så. Alla kläder har åkt ner i stora svarta sopsäckar, och allt småkraffs ligger just nu i allt från shoppingpåsar till skokartonger.

Passade på att träffa Sari igår då vi båda var lediga. Lunchade inne i stan, och sen blev det lite shopping. Måste visa! Fick en schysst vit skjorta och en supersöt klänning, för sammanlagt £15. Som hittat!

Efter det hade M slutat jobbet så han kom och mötte upp oss. Vi gick till Wetherspoons då vi inte hade någon större lust att gå hem. Blev lite vin och curry då dem tydligen hade "curry night". Jag och M beställde någon tvårätters special, så vi fick två indiska huvudrätter plus papadoms, naan bröd och något annat förrättsaktigt, + varsin dricka för sammanlagt £15. Mer än godkänt!

Vid 22:30 sa vi hej då till Sari och promenerade hemåt.

Ikväll blir det nog lite utgång. Vill ju inviga fina klänningen. Jag och Sari har bestämt att vi ska föra innan för att spara lite pengar. Så det blir nog trevligt värre!

Klänningen kostade £10 (109,64 kr säger forex.se) och hittades på Shout.


Skjortan kostade £5 (55 kr), också från Shout.


Nöjd!

Imorn och söndag blir det jobb igen.

Sitter och hoppas på att det gråa vädret ska bättra på sig inför kvällen. Ser väl inte jättelovande ut..
När kommer våren till Rain-chester egentligen? Var ju för tusan varmare i början av april än vad det är nu.
Inte okej!
Puss till er där hemma! Nu ska jag försöka fortsätta med vårat slagfält till rum.
#1 - - Jeanette:

saknar dig gumman :) Och våra grymm spontan-ute-kvällar! Är glad för din skull att du hittat dig en bra karl ;D Puss