Grattis Sverige!

Sveriges nationaldag idag! Pappa ringde och berättade hur han satt ute i trädgården hemma i Sigtuna. 27 grader varmt. Han satt och drack isvatten i skuggan.
Här har det varit gråväder mest hela dagen, kan ana en blå himmel och lite solsken utanför fönstret nu dock. Lite sent för att gå ut och lägga sig i solen, och gissar på attdet inte riktigt är 27 grader varmt i Manchester för tillfället. Har inte varit utanför dörren ännu. Har legat och läst mest hela dagen. Köpte en ny bok förra veckan. Blev en av svenska författaren John Ajvide Lindqvist, som bland annat skrev Låt den rätte komma in. Denna bok heter Harbour, inte helt säker på vad den heter på svenska. Hamn kanske? Översättningarna brukar ju iochförsig alltid vara lite knepiga från Engelska till Svenska, så säkert tvärtom också!

Lördagkvällen bev mysig. Tog tåget ner till Wolverhampton i lördagseftermiddag och blev upphämtad vid tågstationen av M och hans kompis. Åkte ner till puben en sväng och kikade på lite fotboll (England - Switzerland) innan vi promenerade hem till M's bror och hans fru. M's syster, mamma och hennes pojkvän var också där. Blev grillning och en massa god mat och efterrätt. Vädret var itne riktigt på vår sida, men är det sommar så är det! M's bror hade satt upp ett "partytält" så vi kunde sitta ute och äta, men det var fortfarande lite väl blåsigt. Men mysigt var det!
Fick skjuts hem till Manchester på söndagen med M's mamma då hon skulle upp hit och hälsa på sin bror som är här några dagar och hälsar på. Han bor i Finland vanligvis med sin fru och har varit dålig i cancer, så vi följde med och hälsade på.
Blev en sväng in till stan efteråt då M hade fått ett presentkort på Debenhams av mig.

Bokade flygbiljetter hem till Sverige idag! Hade tänkt boka med Ryan Air som vanligt, men insåg att det bara skulle bli 700 kr dyrare med SAS, plus att jag åker tidigare med SAS och därför får fira midsommar hemma i Sverige! Hur bra som hels alltså. Ryan Air landar klockan 23:20 ute i Skavsta, vilket inte hade inneburit speciellt mycket midsommarfirande. Med SAS landar jag redan 13:30 på Arlanda. Absolut värt de extra 700 kronorna!

Förresten så har mamma också bokat flygbiljetter för att komma och hälsa på i Augusti! Hon kommer hit en hel vecka mellan den 8:e och 15:e Augusti! Kommer bli hur bra som helst, och M's mamma kommer komma upp från Wolverhampton några dagar när mamma är här. Mamma har bara träffat M's pappa och hans fru hittills så ska bli kul att mammorna får träffas också!



Bild från när jag och M var hemma senast! Flaggan till nya flaggstången var oväntat stor!