Söndagsrecept!

Skulle vilja påstå att jag är rätt bra på att laga mat! Middagen för kvällen blev kyckling i röd pesto sås med skivad potatis i ugn. Älskar min egen mat. Hehe.
Skiva potatis i lagom skivor. Släng ner i en bunke och ringla över olivolja, salta med flingsalt, lite peppar och en massa vitlök. Rör runt och töm i en panna och woosh in i ugnen tills dem blivit lite knapriga!
Stek kyckling i stekpanna, häll i typ en burk creme fraiche, en skvätt mjölk, 2-3 teskedar röd pesto (soltorkade tomater-pesto) och rör om. Häv över svartpeppar och lite chilikrydda (chili flingor). Himla enkelt och jättegott.
Åh. Ett annat favoritrecept är svampsås! Tidigare i veckan blev det fläskkotletter i svamsås. Skivade köttet i bitar och stekte i en panna med skivad rödlök. I en annan panna stekte jag svamp och vitlök i lite olivolja. I med matlagningsgrädde och någon matsked creme fraiche. Hällde över köttet, rödlöken och stekskyn från den andra pannan ner i svampsåsen. Krydda med svartpeppar och lite, lite chilikrydda.
Servera med typ vad som helst för det är hur gott som helst! :)
Hej matblogg! (Blev inga bilder dock för jag har tyvärr inga som helst uppläggnings-skills!)