Kul att vara tillbaka

Möts av en elräkning som dimper ner i brevinkastet. El för 3 månader och en räkning på £280 (3170kr).
ARGH! Hur dyrt kan det vara egntligen? Mer än 1000kr/månad bara för el? (Vattenräkningen ramlar väl också ner i lådan snart, dem brukar ju tajma varandra rätt bra...). Är inte det väldigt dyrt? För en ~65 kvadratmeters lägenhet. Vi har ju inte ens diskmaskin eller torktumlare liksom. Kyl, frys och en tvättmaskin, och ugn och spis. Plus ett par datorer och en tv. Hur mycket el kan det dra egentligen när vi oftast inte är hemma dagtid?

Halvkul inlägg, men lite smått frustrerad.
M mötte mig på flygplatsen igår iallafall, vilket var en överraskning eftersom han sagt att han inte skulle hinna. Bjöds på hemlagad thai grön curry som var riktigt gott. Tror dock att M valde den maträtten endast för att få använda den nya matberedaren som vi fick av hans mamma i julklapp.. Ungefär allt ätbart stoppades ner i den surrande maskinen medans M's imponerande ögon letade efter mer. Resultatet blev bland annat en thai-sallad för 6 personer som nu står i kylskåpet eftersom vi självklart inte åt upp allt.
Det hade ju gått att halvera receptet men då hade det ju inte funnits lika mycket mat att skyffla ner i matberedaren...
#1 - - Anna och Frida:

Hej Sandra!Vi är två tjejer som ska starta en blogg om våra loppisfynd och annat i hemmet. Vi hittade din skiss på en stege med galgar från ett inlägg i september och blev förälskade i den! Vi skulle jättegärna vilja ha med den i vår header, skulle det vara okej för dig? Givetvis nämner vi var bilden kommer ifrån :)Tacksamma för svar!

/Anna och Frida