den 17 mars 2012

Sitter pa jobbet och vantar pa att ett par kunder ska komma in sa tankte ta tillfallet att blogga lite!

Borjar plana ut nagot i skolan nu. Vi har fortfarande en 3000-ords rapport att lamna in pa fredag, men det har varit ett par stora projekt som vi kan ticka av pa listan som "done" nu iallafall. Hade en grupp-presentation igar som gick riktigt bra. Ett live brief projekt som vi jobbat med de senaste 5 veckorna. Hade en intensiv morgon imorse da det var mycket utskrifter som skulle mountas(?) pa boards (haha, "klistra pa kartong" later ju inte helt ratt, och inte helt snyggt, nagon som har en schysst oversattning pa "mount on boards"?), presentationer som skulle sattas ihop och grupper som alla skulle fixa det sista samtidigt. Sa klart. Men det blev bra till slut!
Skulle ha startat min rapport for ett par dagar sen, men vi hade ju en inlamning av varan forra 3000-ords rapport i mandags, och har varit lite tom pa ord sedan dess, hehe. Idag ar det dock dags att ta nya tag nar jag kommer hem fran jobbet. Eller imorn. Senast imorn!

Nastnasta fredag aker jag hem till Stockholm i 10 dagar over pask. Ska bli skont! Hoppas pa lite snallt varvader.

Forresten sa ar det nastan exakt 2 manader nu tills vi aker till Corfu en vecka. Langtar himla mycket!
Packade vaskan imorse med ett ombyte klader. Har en plan pa att promenera hem efter jobbet. Har gatt hem forut ett par ganger. Inte roligaste vagen att ga, men det funkar. Kan vara  skont med lite luft efter att ha suttit inne hela dagen ocksa. Dock ar det typ 9,5km, sa det tar en stund. Har for mig att det tog runt 1 timme 20 minuter forra gangen. Hoppas bara att det inte borjar regna. Kollade vadret imorse pa mobilen, och det visade ett regnande moln, med en sol bakom. Kanns lite val safe, dem kan val gissa pa ett vader iallafall! Typ "Oj nu blev det soligt, precis som vi sa/regnet var absolut vantat". Hm.
Nu blir det lite jobb!