den 2 Maj 2012

Ska springa ner till affären strax och köpa lite grejer till middagen, men tänkte slänga iväg en uppdatering här iallafall.

Hade en kort lektion imorse i skolan, lite genomgång inför en inlämning nästa vecka. Solen sken faktiskt så smet iväg in mot stan strax innan lunchtid. Bokade en lunchdejt med fina killen som ju jobabr mitt i stan. Blev en snabblunch på ett mysigt café i Northern Quarter. En efterrätt slank visst ner efteråt också. Brownie med peanut butter-cookie dough. Mmmm.. Kikade lite i affärer efteråt innan jag promenerade hemmåt. Tog en sväng in på Body Care för att köpa lite dusch tvål och prylar. Kan det vara bästa stället i stan för att köpa just sådant? Nivea duschcreme, Nivea ansiktscreme, bodywash med något skrubb-aktigt i, Batiste torrschampoo, rakhyvlar och peelinghandskar för under £10. Hur bra?! Kändes billigt så var tvungen att snabb-jämföra (eeh, kan aldrig låta bli) på svenska Kicks hemsida. 292kr skulle det ha blivit. Jag betalade 110kr. HAH! Ibland har jag nästan inget emot att bo här. Iallafall så länge jag får svenskt studielån. Hehe.


Den 18:e juni börjar jag jobba hemma i Stockholm förresten! Känns himla bra! Skönt att jobba hemma några veckor. Även om jag helst hade velat att M kunde följa med! Planen är att ta körkort i höst! Och eftersom körlektionerna här kostar 200kr (£20) per timme så känns det som att jag verkligen borde spara lite pengar i sommar och ta det där jäkla körkortet någon gång.

Några bilder från dagen: