Lilla matbloggen?

Orkade aldrig gå och handla tidigare, så slängde ner sådant vi hade hemma i vårat tomma kylskåp i en stekpanna, vilket resulterade i en grymt god kycklinggryta! Eftersom vi inte direkt har någon receptbok så försöker jag skriva ner lite recept här så att det finns att söka på när jag inte har en aning om vad jag ska laga :)

Fröken Åströms heta Jack Daniels gryta: (hehe)

- 2 kyckling fileér
- potatis
- 1 kycklingbuljong
- ca 2 msk salsasås
- Jack Daniels Glaze tills det blir gott
- svamp (hade några ensamma stackare som legat i kylen ett tag)
- purjolök (typ en halv?)
- 1/2 burk majs
- chilikrydda
- vitlökskrydda

servering:
- bacon
- gräddfil (såsen blev lite stark så gräddfil var rikrigt gott till!)

Koka potatisen.
Stek kyckligen i en stekpanna. Häll på vatten och kycklingbuljong. I med svamp, fint skivad purjolök och salsasås. I med Jack Daniels glazen tills det blir gott och smaka av med vitlök och chili. Låt koka ihop i typ 5-10 minuter så att såsen tjocknar något. Just det, i med majsen också.
Färdigt när potatisen är färdig!

Servera med kokta potatisen och klicka över gräddfil och strö över grillat krispigt bacon i bitar.
Värsta cowboy grytan haha! Gott gott!