den 12 November 2011

Har precis bokat biljetter för att se Sverige V. England i London, Wembley på tisdag. Har faktiskt aldrig varit på fotbollsmatch så tänkte att premiären får göras ordentligt. Visste inte ens att Sverige spelade förräns ikväll. M frågade om jag skulle vilja gå och tjaa.. någon timme senare hade vi bokat biljetter och M textat sin chef för att ta ledigt från jobbet. Sweet! M har aldrig varit på Wembley heller så tror han var lite sugen. Tar bussen ner på tisdag, och sover nog hos kusinen (som också ska gå!) om vi inte känner för att ta bussen hem till Manc efter matchen. Isåfall är vi hemma igen klockan 02:30 på morgonen, vilket inte känns jättelockande.

Idag sken solen när vi vaknade! Trots att vi var lite bakis från igårkväll tyckte jag att vi skulle åka till Dovestone. Efter en snabb kaffe cyklade vi in till stan och tog tåget till Greenfield. Blev ett par timmars promenerande, lite picknick och fotande innan vi hoppade på tåget tillbaka till stan. Riktigt mysigt och vädret var hur skönt som helst! Ikväll har vi mulat i oss hemmagjord pizza som vi tyckte vi var värda efter all frisk luft vi fick under dagen.
Nu är jag trött. Har slökollat Wallander, Pyramiden (bra film!) på TV. Tummen upp för svenska Wallander på engelsk TV! Nu lockar sängen.Trevlig utsikt! Vi fick för oss att vi skulle ta oss till toppen, men hann tyvärr inte. vi kom en bit på vägen dock.Såg några fina vattendroppar som fick vara med på bild. Tycker dem ser ut som pärlor!

Natti natti!