En smak av Stockholm

Kom tillbaka till Manchester igår eftermiddag. Helgen hemma i Stockholm var riktigt bra. Landade sent på fredagkväll och åkte direkt hem till mamma. På lördagmorgon tog jag och M tåget till Märsta och blev upphämtade av pappa. Dagen spenderades ute i solen på tomten med öl och lite grillning. Dagens mission var även att resa den nya flaggstången som nu står stolt på gräsmattan. Blev riktigt fint! På kvällen blev det god middag innan jag, M och Linus tog en taxi till tåget för att åka in till stan och möta upp brors vänner och gå och se Degreed spela på Harry B James. Riktigt duktiga grabbar så det var kul att se!
Söndagen spenderades med mamma och kusin Rosie + pojkvän som vi mötte upp på söder för något att dricka och en massa snack. Mysigt! På väg hem mötte vi upp bror och mamma bjöd oss på god mat. Kollade på VM-finalen som slutade rätt olyckligt och sen var vi alla rätt trötta. När vi vaknade var det ju måndagmorgon igen och dags att lämna Stockholm för Manchester igen. På fredag bär det dock av igen. Blir favorit i repris! Stockholm fredag - måndag! M stannar dock hemma då han ska hälsa på en kompis som fyller år i London.







Nu är även Peace&Love biljetter bokade! Kings of Leon nästa! Oh yes!

På väg hem igår insåg jag förresten att jag och M fortfarande har väldigt givande diskussioner efter 2,5 år tillsammans. Så här lär det när vi promenerade förbi en balkong med en hoppboll:

S: Oh! Look! They've got a bouncy thingy on their balcony!
M: Oh yeah...
S: I used to like them when I was a kid, I used to go ka-boing-ka-boing-ka-boing!
M: Did you bounce high?
S: Eh.. Nah..
M: I did, I used to go ka-boooooing-ka-booooing-ka-booooing.
S: Oh..
Nu blir det storstädning i lägenheten. Ser ut som ett mindre världskrig ägt rum.