meatballs * 2

Idag blev det en sväng till IKEA i Ashton med Sabina. Promenerade ner till Victoria station i solen, skönt!
Började shoppingen med lunch. Köttbullar, potatismos, gräddsås och lingonsylt. Galet hur gott det kan vara! Blev äppelkaka till efterrätt också. Blev lite smågrejer som fick följa med hem. Några glasburkar till badrummet (ser så mycket trevligare ut än fula plastförpackningar), nya handdukar till badrummet, en fin kudde till sängen, ett överkast (som var för litet, skit!) och två söta små vaser. Blev lite mat också, en påse köttbullar, lite gräddsås, kaviar och kanel gifflar. Hehe.

Till middag blev det faktiskt köttbullar igen, för det var så gott till lunch, haha. Mums!

Denna vecka är det ledigt från skolan. Har 3 veckors påsklov nu, men nästa vecka och sista evckan ska har vi lite grupparbete kvar att jobba på som ska lämnas in efter påsk. Efter påsklovet går vi bara en till vecka innan vi slutar för sommaren. Galet. Detta första läsår har gått så himla fort. Men kul har det varit och jag trivs riktigt bra. Börjar year 2 i slutet på augusti tror jag.
Ska visa lite bilder imorn på shoppingen från idag.

Åh, berättade jag att vi har köpt en ny TV förresten? Just nu har vi en gammal tjockis tv som är typ beige när den egetligen ska vara grå. Lite halväcklig. Nu har vi hursomhelst beställt en 32" plattis, en Toshiba. M hittade den för £205 på ebay, eller om det var amazon. Kändes som ett bra pris så vi slog till. Borde komma nu i dagarna. Det var på tiden, har pratat om en ny TV ända sedan vi flyttade in, för typ 1 år sedan. Nu behövs bara en ny tv bänk. En ny tripp till IKEA kanske? Kan man få hem en tv bänk på tåget/bussen/spårvagnen tro?